Absolventă a Universitații de Muzică din București, flautista Georgiana Mihăilă a beneficiat de două burse ERASMUS la Universitatea de Muzică “Frederic Chopin” din Varșovia și în Orchestra Simfonică Norrkoping din Suedia. Dedicarea și perseverența au propulsat-o în vârful generației sale, fiind laureată a Concursului Internațional “Dorel Baicu” și Moscow International Competition, Georgiana a fost invitată să susțină un concert în calitate de solistă alături de Orchestra Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău.

Este membră în Orchestrele Române de tineret și a colaborat cu Orchestra de Cameră Radio și Filarmonica “George Enescu” București. Din dorința de a se
perfecționa continuu, participă la numeroase cursuri de măiestrie cu profesori din Romania și din străinătate. Printre aceștia se enumeră: Andrea Lieberknecht, Matthieu Gauci Ancelin, Zofia Neugebauer, Seya Ueno, Ștefan Diaconu, Michael Hasel și Teodor Tîrlea.

În ceea ce privește activitatea sa camerală, Georgiana este flautistă în cvintetul de suflători “RESONANT”, înființat în anul 2022.